Davidson Residence by McClean Design

Description by McClean Design  :

Our design for this house reflected our clients desire for a house that would relate primarily to its garden and would have an open contemporary feel.  The main living space is tall and includes a 30’-0” retractable glass wall that allows the kitchen and living room to feel like part of the garden on warm days.  The front of the house is curved and finished in dark metal panels, contrasting with the horizontal lines of the rest of the house and highlighting the planting in the front yard.  The palette of materials is sleek; black metal panels, stainless steel, aluminum and glass, charcoal cabinets and stone.  The upper level is designed for our client’s two daughters including their bedrooms and a family room where Joanie can play the drums.

Visit McClean Design Site

Advertisements