Mosi Residence in South Africa by Nico van der Meulen Architects

 

Description by Architects : “the single-story building allows for large double volume spaces and flat roofs have been used in the alteration to keep vertical expansion in mind for the client’s future. As a result of an impeccable renovation, the house is divided into public and private spaces. To enter the private areas of the home, one must cross a bridge above a new internal water feature which breaks the public and private spaces, separating the entrance hall and study from the private home. In keeping with the owner’s brief to have a home with an urban and open feel, the interior and exterior entertaining areas have been blurred by sliding stacking doors that open up the whole facade

Visit Architects Site

Advertisements